Word ook partner!

Wil u één van de zeven exclusieve partners van BSAE worden? Wil u bijdragen tot deze exclusieve community van directeurs en managers van beroepsverenigingen, sector- en andere ledenorganisaties. Aarzel dan niet om contact op te nemen om een partnerschap te bespreken?

BSAE Partnership

BSAE is een exclusief netwerk van directeurs en managers van beroepsverenigingen, sector- en an­dere ledenorganisaties uit de non-profitsector (sociaal, cultureel, social-profit, liefdadigheid,…). De vereniging zet zich in voor de verdere bekendmaking en ontwikkeling van het beroep van verenigingsmanager en brengt de ‘association executives’ samen om nieuwe inzichten te verwerven, ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

BSAE beschikt over een exclusief ledenblad. Dit magazine is tegelijk het vakblad voor en over verenigingsmanagement en de verenigingsprofessional. Het wordt niet alleen door BSAE-leden maar ook door elke verenigingsprofessional geapprecieerd. Het kent een brede verspreiding naar meer dan 3000 verenigingsprofessionals via print en digitale weg.
 

Waarom een partnership aangaan met BSAE ?

  • Directe toegevoegde waarde voor uw bedrijf  om via het brede netwerk van leden en vooral hun indrukwekkende achterban (leden, stakeholders, samen goed voor tienduizenden leden)  uw diensten en producten bekend te maken. Heel wat verenigingsprofessionals worden dagelijks geconfronteerd met de vraag naar gespecialiseerde diensten en producten, niet enkel om de organisatie op zich optimaal te laten functioneren, maar ook om hun leden te voorzien van de nodige oplossingen  die hen  de nodige commerciële en organisatorische armslag moeten geven (ledenvoordelen, services,…).

  • Co-branding met een kwalitatief netwerk van decisionmakers met een maatschappelijk relevante job. U verbindt de naam van uw bedrijf of organisatie aan een vereniging van sleutelfiguren in de socio-economische wereld, die op hun beurt ook aanzien genieten bij hun leden. BSAE zoekt overigens enkel kwalitatieve sponsors die een concreet en relevant aanbod van diensten en producten hebben. Het aantal partners is beperkt tot 7.

  • Interactie met BSAE  en betrokken worden bij alles wat de organisatie van activiteiten en acties doet, waardoor u beter voeling krijgt met de diensten en producten die de leden van BSAE (en hun leden/achterban) nodig hebben, alsook een beter inzicht in de bredere maatschappelijke context waarbinnen deze organisaties een sleutelrol spelen.

 

Wat zit er in het Partnership pakket?

Gelegenheid om tijdens één van de 4 meet-ups een korte presentatie te geven gerelateerd aan het topic van de meet-up (meet-up hosted by ‘partner’), vermelding met logo op BSAE-website, vermelding met logo in het magazine bij BSAE-partners – 4 edities per jaar, mogelijkheid tot plaatsen van 1/1 advertentie of publireportage in één van de eerstvolgende 4 edities van het magazine, vermelding met logo in maandelijkse BSAE Insight nieuwsbrief, en tegelijk in promo-versie niet-ledenbericht voor prospectie, enz.
 


Meer weten over het partnership pakket en de waarde ervan?

Neem gerust contact op met Josefien D’Haene (community manager BSAE).
Dat kan via josefien@bsae.be of op het nummer 09 233 48 66. 
Wij ontmoeten u graag bij een kopje koffie om een mogelijk partnership te bespreken.