Word ook partner!

Wil jij en je bedrijf een van de structurele partners van BSAE worden? Wil je bijdragen tot deze unieke community van directeurs, managers en professionals actief in beroepsverenigingen, sector- en andere ledenorganisaties. Aarzel dan niet om contact op te nemen om een partnerschap te bespreken?

Visibiliteit en co-branding

Visibiliteit voor je bedrijf, merk of aanbod. Maar bovenal co-branding met BSAE vzw als vereniging van verenigingsprofessionals om toekomstgericht aan de slag te gaan mét maatschappelijke relevantie. En samen met hen als verbindingsprofessionals aan toekomst werken!

Toegang tot uniek netwerk

Toegang tot een uniek netwerk van professionals in ledenverenigingen, sector- en beroepsfederaties, belangenorganisaties, ... Decisionmakers in een brede waaier aan organisaties actief in de socio-economische of socio-culturele wereld, zorg, charities of in specifieke belangengroepen. Je hebt zo niet enkel toegang tot het netwerk van BSAE leden, maar óók tot hun indrukwekkende achterban.

Expertise delen

Je expertise delen en samen met BSAE in co-creatie kennis ontwikkelen en uitbouwen op maat van directeurs, managers en alle professionals in ledenverenigingen. Door interactie en dialoog met BSAE krijg je beter voeling met wat leeft bij de leden van BSAE en inzicht in de socio-economische of maatschappelijke context waar ze actief zijn.

BSAE vzw

Een groeiende community van verenigingsprofessionals en professionals in ledenverenigingen, sector- en beroepsfederaties en doelgroeporganisaties. Een bereik van +/- 700 organisaties en meer dan 3.000 contacten en professionals actief in verenigingsmanagement.

Een uitgebreid aanbod van workshops, masterclasses, expedities en leermomenten via de BSAE-Academy.
Meer dan 20 sessies op de planning (fysiek, online en hybride) en als deelnemers een 200-tal professionals uit verenigingen met zowel ondernemers, ambtenaren, socio-culturele of zorgactoren of belangengroepen als leden. Een uniek leden- en vakblad over verenigingsmanagement en voor verenigingsprofessionals. Een boeiend jaarevent met veel interactie en in dialoog met de partners

Wat zit er in het Partnership pakket?

  • Visibiliteit voor jouw bedrijf, producten en diensten via logovermelding, advertentieruimte, ... (online en via print)
  • Toegang tot een uniek netwerk om contacten te leggen en informatie te delen : deelname aan het BSAE Jaarevent, delen van nieuws en cases via de BSAE communicatiekanalen, ...
  • Kennisdeling via o.a. een interview in het vakblad Community
  • Keuze van een specifiek accent (inbegrepen) op maat van jouw bedrijf: extra visibiliteit, meetup/webinar, kleinschalig onderzoek, ...

 

Meer weten over het partnership pakket en de waarde ervan?

Neem gerust contact op met David Nassen (Verenigingscoördinator BSAE) of Josefien D’Haene (community manager BSAE).
Dat kan via josefien@bsae.be of op het nummer 09 233 48 66. 
Wij ontmoeten je graag bij een kopje koffie of een online meeting om een mogelijk partnership te bespreken.