Wie bereikt BSAE?

BSAE bereikt meer dan 1500 Belgische beroepsverenigingen, sectororganisaties en andere ledenverenigingen via de meer dan 5000 verenigingsmedewerkers binnen deze organisaties.

BSAE biedt op de eerste plaats een lidmaatschapsformule aan voor de directeurs van de organisatie waardoor ook de medewerkers aan ledentarief kunnen gebruik maken van de voordelen en diensten van BSAE.

Verenigingsprofessionals van organisaties waarvan de directeur geen lid is hebben toegang tot de opleidingen van de Academy. Voor een oplijsting van alle ledenvoordelen kan u hier terecht.

BSAE informeert via haar netwerk en ruime database ook heel wat organisaties die direct en indirect betrokken zijn bij het ‘middenveld’. Dit zijn beleidsmakers, administraties maar ook allerlei instellingen en organisaties die dagelijks in contact komen met verenigingsprofessionals.

De interessesfeer van BSAE is bovendien niet beperkt tot België. Er zijn nauwe banden met zusterorganisaties in Europa en daarbuiten. Dat biedt de mogelijkheid om mondiale inzichten en trends tot bij de Belgische verenigingsprofessional te brengen.

Naast ondersteuning voor de dagelijkse werking, kan BSAE terugvallen op een actieve raad van bestuur, samengesteld uit enthousiaste verenigingsprofessionals.

Het bestuur van BSAE bestaat uit:

  • Marc Mestdagh, Gedelegeerd Bestuurder
  • Jurgen Plyson (Association Manager BeAPP)
  • David Nassen (Directeur ISB vzw)
  • Heidi Lenaerts (Accountmanager Flux50)
  • Wouter Van Gulck (General Manager Belgian Chambers)
  • Luc Ardies (General Manager Buurtsuper.be)

 

Zij staan u graag te woord over de rol en impact die BSAE als organisatie heeft op de verenigingsprofessionals.

Voor meer informatie, aarzel niet contact op te nemen via josefien@bsae.be