Voor & van wie is BSAE?

BSAE is een netwerk en community voor en van alle verenigingsprofessionals, verenigingsmanagers, directeurs en hun medewerkers actief in een sectororganisatie, beroepsvereniging, federatie of een ledenvereniging. BSAE is zo een 'mensen'-vereniging waar we als verbindingsprofessionals aan toekomst werken.  BSAE heeft momenteel een 200-tal actieve deelnemers aan de activiteiten en bereikt met de communicatie een 750-tal beroepsverenigingen, sectororganisaties en andere ledenverenigingen via de meer dan 3000 professionals in deze organisaties.

Iedere verenigingsprofessional kan deelnemen aan de BSAE Academy en de bijeenkomsten 

We bieden een individueel lidmaatschap aan voor verenigingsprofessionals, directeurs, coördinatoren, stafmedewerkers, adviseurs, account-managers, communicatie- of eventverantwoordelijken actief in ledenorganisaties. Voor verenigingsmanagers en directeurs bieden we een organisatielidmaatschap aan zodat ook alle medewerkers kunnen gebruiken maken van diverse ledenvoordelen (o.a. bij deelname aan de opleidingen).

Nog geen lid ? Voor een oplijsting van alle ledenvoordelen kan u hier terecht.

BSAE informeert via haar netwerk en ruime database ook heel wat organisaties die direct en indirect betrokken zijn bij het ‘middenveld’. Dit zijn beleidsmakers, administraties maar ook allerlei instellingen en organisaties die dagelijks in contact komen met verenigingsprofessionals.

De interessesfeer van BSAE is bovendien niet beperkt tot België. Er zijn nauwe banden met zusterorganisaties in Europa en daarbuiten. Dat biedt de mogelijkheid om mondiale inzichten en trends tot bij de Belgische verenigingsprofessional te brengen.

BSAE kan rekenen op op een raad van bestuur, samengesteld uit verenigingsprofessionals- en managers om de collectieve ambitie en strategie van BSAE uit te zetten. En voor ondersteuning in de werking als betrokken klankbord en enthousiaste ambassadeurs.

Het bestuur van BSAE vzw bestaat uit:

  • Wouter Van Gulck (General Manager Belgian Chambers)
  • Jurgen Plyson (Association Manager BeAPP)
  • Marc Mestdagh (Verenigingsadviseur, communityexpert en bedrijfsleider 2MPact), Gedelegeerd Bestuurder
  • ...
  • ook interesse om mee te bouwen aan BSAE en de professionaliserig van verenigingsmanagement? Neem zeker contact. We werken actief aan een uitbreiding en nieuwe invulling van ons bestuur

 

David Nassen is de verenigingscoördinator als professional in dienst van BSAE vzw en staat in voor de algemene leiding en coördinatie.

Meer informatie, vragen of als verenigingsprofessional zin een gesprek over verenigingsmanagement?
Neem dan gerust contact : david@bsae.be

BSAE vzw werkt voor de administratie, communicatie en organisatie van de BSAE Academy samen met verenigingsmanagementbureau 2MPact in een hub met diverse andere verenigingen.