BSAE groeit. Kom jij ook bij BSAE?

30-04-2020

BSAE groeit. Sinds voorbije maanden maken een 20-tal nieuwe professionals actief in ledenverenigingen, sector- of beroepsorganisaties en platformen deel uit van onze community. Maar bovenal groeit de interactie en dialoog met en tussen onze leden. Diverse organisaties en stakeholders beginnen BSAE ook aan te spreken.

Ook jij kan hierbij horen!

Je volgt al een tijdje onze communicatie en ons aanbod. Echt waardevol wordt het voor je als je met BSAE en de andere leden in interactie kan gaan. Of misschien zelfs samen met ons aan de slag gaat. Door je uitdagingen te delen of een goede praktijk of nieuws uit je werking aan te reiken.

Jij als professional in een ledenorganisatie, sector- of beroepsfederatie of community speelt een maatschappelijk cruciale rol. De voorbije weken werd dat zonder twijfel geïllustreerd. Er komen andere, ook onzekere tijden. BSAE en onze community biedt je vertrouwen, verhelderende inzichten en een houvast om aan de slag te blijven gaan met leden. BSAE kijkt steeds breed, over de grenzen van diverse sectoren, en vooruit.


“Horizontaal. Als verbindingsprofessionals aan toekomst werken”.

Dat is onze collectieve ambitie die we met jou willen vormgeven.

Meer dan wie ook, ken jij als professional actief in een context met leden, de waarde van een collectief en solidariteit.

Lid worden van BSAE betekent dat je 4x per jaar ons magazine Community ontvang en elke 14-dagen een e-zine voor leden met tips en goede praktijken. Jij (en je collega’s) neemt aan ledenprijs deel aan de BSAE-Academy. Voor 95 euro ben je individueel lid of met een teamlidmaatschap (250 euro) stimuleer en ondersteun je je hele team. En we informeren je actief over wat voor jou en je organisatie nuttig is, zodat je steeds optimaal kan gebruik maken van je lidmaatschap.

Maar bij BSAE komen is meer dan dat! Onze community van verbindingsprofessionals kan zo verder groeien; boeiende projecten vormgeven en uitwerken voor en met jullie; en leerrijke en inspirerende expedities of workshops opzetten met jou en andere professionals in ledenorganisaties.

>>> Ja! Ik kom ook bij de BSAE-Community en wil me nu inschrijven.