Workshop straffe opleidingen én de troeven van webinars (online)

Het aanbieden van vormingen, workshops ... behoort tot de kernwerking van veel verenigingen. Maar waarom slaan bepaalde opleidingen wel aan en andere niet? En wat zouden de troeven zijn van webinars of video?

Dit is de nieuwe datum van opleiding die eerst op 17 maart gepland stond en werd verplaatst o.w.v. de corona-maatregels.

Deze workshop bestaat uit 2 delen:

Webinars, video en online leerplatformen (09u30-12u00)
In de voormiddag maakt Sandra De Milliano je wegwijs in de mogelijkheden van webinars en video voor opleidingen en kennisdeling naar leden. Wat is nodig voor een goede webinar? Waarvoor is video of een online leeromgeving nuttig en kan je zorgen voor een gezond businessmodel hiervoor? Alles wordt geïllustreerd met voorbeelden van enkele beroepsfederaties. Je maakt ook kennis met een professionele studio en de setting voor het opzetten webinars.

Sandra is experte in online leerplatformen en webinars en auteur van o.a. het boek Experttips voor een winstgevend leerplatform. Ze is ook founding partner van Webinar Solutions. Sandra haar roots liggen bij de VRT Nieuwsdienst. Sinds 2002 coacht Sandra experten, leidinggevenden en executives om sneller en effectiever te leren, te ontwikkelen, te veranderen en te communiceren. Als gast-docent, spreker en trainer inspireerde ze o.a. bij Vlerick International Business School, Antwerp Management School, Universiteit Gent, Kind&Gezin, Provincie Antwerpen, De Post, Engie, Microsoft…

Waarom de ene opleiding werkt en de andere niet? (13u45-15u45)
Luc Ardies, directeur van buurtsuper.be, de sectororganisatie van zelfstandige voedingshandel, en actief BSAE-lid is auteur van het zakboekje ‘Waarom de ene opleiding werkt en de andere niet?’ Dit zakboekje stelt je aan de hand van een werkmodel met vijf praktijkvoorbeelden in staat om het effect van een opleiding en zelfs de intrinsieke motivatie van deelnemers te verhogen. Tijdens de sessie word je meegenomen in dit werkmodel. Geïllustreerd met voorbeelden uit o.a. PMO, de organisatie voor Personeels- en ManagementOpleidingen voor de retail. 

Luc Ardies geeft deze namiddagsessie. Hij spreekt ook vanuit de praktijk van opleidingen bij Buurtsuper, Mode Unie, ... en baseert zich op de publicatie Waarom de ene opleiding werkt en de andere niet?.

Praktisch: 

  • Wanneer? 27 mei 2020, Start voormiddag: 09u30 - 12u30 | Namiddagprogramma: 13u30 - 16u00
  • Waar? Online via ZOOM. Wie inschrijft krijgt tijdig een link. 

De online opleiding zal een mix zijn van expertinzichten, interactie en uitwisseling tussen de deelnemers. We voorzien op gepaste momenten een korte pauze en voldoende afwisseling. Dit op basis van onze ervaringen met eerdere BSAE online opleiding, die positief geëvalueerd werden naar inhoud én aanpak. 

Prijzen:

Volledige dag workshop

Dit is iets voor mij! Ik doe mee en schrijf me nu in:

  • 350 euro
  • 295 euro voor BSAE-leden en collega's

Prijzen na 27 april

  • 450 euro
  • 350 euro voor BSAE-leden en collega's 

Halve dag workshop

Dit is iets voor mij! Ik doe mee en schrijf me nu in:

  • 200 euro
  • 170 euro voor leden BSAE en collega's

​Prijzen na 27 april

  • 250 euro
  • 200 euro voor leden BSAE en collega's:

Kostprijs exclusief btw. Inclusief lesmateriaal (! 2 boeken : Over video en online leerplatformen (Sandra De Milliano) en Waarom de ene opleiding werkt en de andere niet (Luc Ardies).

Gelieve in opmerkingen te noteren of je de volledige dag opleiding wil volgen of enkel voor-of namiddag.