Meetup verenigingsprofessionals en digitaliseringsprocessen (25 juni 2019, voormiddag)

Ben jij in je ledenvereniging, sectororganisatie of –federatie bezig met digitalisering? Gestart met de voorbereiding van een nieuwe online dienstverlening? Worstel je met de implementatie van een nieuwe tool? Krijg je je organisatie niet mee in een digitaliseringsverhaal? Of wil je state-of-the-art blijven als organisatie en ben je op zoek naar the new next thing rond digitalisering?

Kom dan voor je de zomer in duikt naar deze BSAE-Meetup. Breng je concrete vragen en plannen mee. Wissel uit en wordt geïnspireerd door de frisse blik van collega’s uit diverse sectoren, die ook weten wat het is om met digitalisering aan de slag te gaan in een organisatie zoals de jouwe. Vanuit BSAE zullen we deze Meetup faciliteren.

Met gerichte vragen zorgen we dat je op een halve dag verschillende insteken meekrijgt en een heldere blik kan werpen op je project. Verwacht je niet aan ‘technische’ sessie. De focus zal liggen op de aanpak en het proces.

Samengevat: een halve dag aan de slag met je eigen digitaliseringsproject en gericht sparren met collega’s. En wie weet vinden we gedeelde uitdagingen met de aanwezigen waarmee we later nog verder aan de slag kunnen.

Deze gratis sessie vindt plaats op 25 juni 2019, van 09u30 tot 12u00 in bij de Sociale Innovatiefabriek, Ravensteingalerij 28, 1000 Brussel. (vlakbij station Brussel-Centraal)

Survey 'Zes vragen die je je als verenigingsprofessional moet stellen omtrent digitalisering'

Inschrijven